Klanten vertellen

  • Home
  • Klanten vertellen
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Scan Anderson 4

Afgelopen september heb ik een mooie houtkachel bij jullie gekocht de Scan Anderson 4, top kacheltje, erg veel plezier van gehad afgelopen winter! Veel dank!.

Jeroen Hageraats

Houtkachel installeren

Vandaag ferry bij mij geweest, Mijn droom is uitgekomen. Hij heeft met veel passie de jotul 3 bij mij geïnstalleerd.. En wat een mooi resultaat. Prachtig. Zo mooi. Dank ferry & sharon Groetjes saskia??????

Saskia Van der wolde

Houtkachel en renovatie rookgaskanaal

Heel goed geholpen door Fer. Een ritje naar zuid Limburg was geen probleem. Fer heeft mijn bestaande kachel en het bestaande rookgaskanaal afgevoerd. Vervolgens een nieuwe houtkachel met compleet nieuw rookgaskanaal en schoorsteen montage gemaakt conform de richtlijnen. Veel kennis en kunde en fijn in de omgang. Verder ook alles netjes meegenomen. Complimenten en ga zo door en ik kan Fer voor iedereen aanbevelen. Ik zal veel plezier beleven van de nieuwe houtkachel Z08 Capsile die heel mooi brand.

Tim Meijboom

Schitterende houtkachel

Ferry heeft afgelopen week in het huis van mijn moeder een schitterende houtkachel geplaatst in een bestaande openhaard. De openhaard was erg mooi maar gaf altijd weinig warmte. Na een dag hard werken brandde de hout kachel als een zonnetje en is de lastig te verwarmen ruimte waar het in de winter altijd koud is nu heerlijk warm dankzij Ferry! Deze kachel verwarmt nu de complete ruimte en is eenvoudig aan te maken. We zijn er super blij mee, hij heeft deze klus uitstekend geklaard, en is een echte vakman! Super veel dank Ferry we zijn er erg blij mee.

Manja Maas

Service

Vandaag is ferry langs geweest voor onze houtkachel Topservice en dat op zondag ik raad hem zeker aan.

Diana en Gerben Reininga

Nieuwe kachel en reparatie oude kachel

Vandaag is de nieuwe kachel geleverd en geplaatst en is het ruitje van onze oude kachel vervangen. Communicatie verloopt prettig en vlot. Kachel is zeer vakkundig geplaatst en netjes aangesloten op het nieuwe rookkanaal. Wij zijn meer dan tevreden. Echt vakmanschap voor een mooie eerlijke prijs!

Mariska Wagt

Nieuwe houtkachel

Na rondkijken in de omgeving kwamen wij via Facebook marktplaats in contact met Ferry en zijn vrouw. Snel een afspraak gemaakt en we werden door Ferry zijn vrouw ontvangen. Iemand met veel kennis van zaken en goede adviezen. We hebben een mooie houtkachel uitgezocht en Ferry kwam vervolgens nog even bij ons thuis kijken waar de kachel geplaatst moest worden. Binnen 3 weken werd de kachel door Ferry gebracht en geïnstalleerd. Complimenten zeer vakkundig geïnstalleerd en we werden voorzien van professioneel advies over hoe we op een goede manier hout konden branden. Samengevat: Professionele verkoop, professionele installatie en advies en geweldige service. ABSOLUUT EEN AANRADER voor iedereen die een houtkachel wil aanschaffen. Gr Julie en Chiel uit Onstwedde

Chiel Vroegop

Aanleg rookkanaal en aansluiten houtkachel

Woodstoves.eu heeft bij ons een dubbelwandige pijl aangegeld in ons bestaande rookkanaal en onze nieuwe houtkachel verder helemaal aangesloten. Ferry heeft top werk geleverd! Snel, duidelijk in communicatie en erg vriendelijk!

Tim Homan

Top service

Top service, Wij hadden wat problemen met de gekochte kachel, na 1 telefoontje het probleem uitgelegd, toen konden we zonder problemen omruilen. Nu hardstikke blij met onze nieuwe houtkachel. En het rookkanaal ook compleet door Ferry aangelegd, dus wij zijn zeer tevreden.

Hugo Korthuis

montage rook kanaal

na een paar slechte ervaringen met andere bedrijven kwam ik in contact met Woodstoves.eu .bij elk iscontact direct of heel snel een goede terug koppeling kreeg goede raad en het rook kanaal werd voor de afgesproken prijs en keurig op de afgesproken datum geplaatst we zijn zeer tevreden met dit bedrijf en raden dit zeker aan nog bedankt voor alle goede zorgen

dolf boekhuizen

Aansluiten kachel

Vandaag bij ons een houtkachel in de kantine aangesloten. Goed vakwerk, vriendelijk en correct.

Arjen Oosting

HoutKachel

Vandaag is Ferry bij ons geweest voor onze houtkachel hij heeft een aanpassing gedaan zodat deze meer warmte opbrengt. Het was servicei hij krijgt van ons een dikke 10. Groetjes van Gerben en Diana vanuit Veendam

Gerben en Diana Hofstede

Aanschaf Speksteen houtkachel.

Houtkachel aangeschaft en we zijn dik tevreden. Ferry heeft het keurig geplaatst en ook het rookkanaal vakkundig aangelegd. We hadden eerst een andere kachel uitgezocht en vonden het bij nader inzien wat aan de kleine kant, Ferry gebeld en zonder probleem een andere uitgezocht. van onze kant vijf sterren en een dikke pluim...John Hoekman Woldendorp

John Hoekman

Houtkachel

Vandaag de houtkachel geleverd. Erg blij mee, en super geholpen. Erg fijn in contact via WhatsApp of telefonisch. Scherpe prijs en Erg goede service

Martin Darwinkel

Speksteen houtkachel

Bij Sarfer een speksteen houtkachel aangeschaft. Prima kachel en prima prijs. Goed geholpen. Ook het contact via wattsapp was erg prettig. AANRADER als u een nette kachel zoekt.

Norbert Kokken

Hase speksteen kachel

Binnen een week levering, super! Goede montage, persoonlijke aandacht. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Aanrader voor als je een goede gebruikte kachel zoekt en goede prijs.

Sandra Schipper