Klanten vertellen

  • Home
  • Klanten vertellen
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Kleine houtkachel geplaatst in bestaande schouw

Mooie kleine tweedehands houtkachel bij Woodstoves.eu gekocht en laten plaatsen in bestaande schouw. Ziet er bijna uit als nieuw. Gaven mij nog spuitverf mee om klein plekje opnieuw te spuiten. Afspraken waren in goed overleg en met vriendelijkheid en beleefdheid. Service als heel prettig ervaren. Totale kosten was hele nette prijs. Ondanks dat hij van ver moest komen rijden.

Henk Brusse

Houtkachel

Mooie solide houtkachel bij Shar-Fer gevonden, konden zéér vlot terecht voor een bezoek en koop snel gesloten. Ook de installatie was heel vlot gepland en uitgevoerd. Zeer vriendelijk en klantgericht geholpen door dit nog vrij jong bedrijf, deze mensen doen 200% hun best en wij zijn tevreden.

R van Iren

Zeer tevreden

Snelle levering, goede montage, persoonlijke aandacht. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf

Johan Van Dijk

Reactie

Goede ervaring. Vlot. Binnen half uur een kachel.

Hillie Feikens

plaatsen houtkachel

vandaag ruim 1 week na de plaatsing van de houtkachel hebben wij hem vandaag even getest het resultaat is zeer goed, dus alles perfect en prima gemonteerd.

Sietse Feikens

Houtkachel in overkapping

Ferry heeft in onze overkapping een mooie houtkachel geplaatst. Zeer kundig en naar volle tevredenheid. Erg blij mee! Aanrader!

Ellen van der Velde

Houtkachel

Wij zijn heel tevreden over de houtkachel van Woodstoves.eu. De uitleg was goed, nuttig advies gekregen over een kachel in onze tuinkamer. De plaatsing kon snel gerealiseerd worden. Het contact was prettig, wij zijn er erg blij mee! Groet Jan en Marion

Jan Vd belt

Morso speksteenkachel

Ik had een zoekopdracht voor een speksteenkachel op marktplaats gezet en zodoende kwamen er vele kachels voorbij, waaronder die van Woodstoves.eu. Nooit van gehoord, maar relatief dichtbij Bovensmilde. En toen was ie er opeens: een mooie kleine Morso speksteenkachel. Precies goed voor onze kamer. Ferry reageerde snel en garandeerde ons dat de kachel schoongemaakt en helemaal nagekeken en opgeknapt zou worden. We kregen foto's van het proces. Op de dag dat hij en zijn vrouw 'm zouden komen plaatsen moest eerst onze loodzware gietijzeren Helex houtkachel weggehaald worden. Een heidens karwei, maar het lukte. Daarna heeft Ferry de nieuwe kachel geplaatst en ervoor gezorgd dat de kachelpijp goed aansloot. Wij zijn zeer tevreden over alles en bevelen Woodstoves.eu van harte bij iedereen aan die voor een mooie prijs een goede kachel wil aanschaffen.

Diete Kits

Hase Houtkachel

Het degelijk Duitse houtkachelmerk Hase had zichzelf al bewezen voor mij, deze draaiende keramische en accumulerende kachel heb ik met pijn in het hart achter gelaten door dat ik ging verhuizen naar een schip. Gelukkig trof ik tijdens een zoektocht op internet een andere variant van de Hase kachel en heb ik contact opgenomen met Ferry van Woodstoves.eu. Ze hebben me hele goede hulp geboden en al binnen een paar weken werd de kachel persoonlijk gebracht. Er werd echt een bijzondere service geboden omdat het aan boord krijgen van de kachel, door de omvang en het gewicht en de nauwe doorgangen geen sinecure was. Maar er werd me verteld door Ferry en zijn vrouw dat ze niet zouden vertrekken voordat de kachel helemaal op zijn plaats stond. En zo geschiede,...inmiddels zijn we 2 jaar verder en ben ik zeer tevreden ! Voor een hele goede prijs vindt u bij deze goede zaak een goede kachel. Er is keus genoeg en u wordt goed geholpen. Dus zoek niet verder naar uw haard, Woodstoves.eu is goud waard !

Truusje Amsterdam

Houtkachel

Super tevreden !kachel netjes geplaatst .niks is teveel al bel je en app je veel .krijgt steeds antwoord en uitleg . Sharon en ferry gezellig stel .Aanrader voor als je een goede gebruikte kachel zoekt en goede prijs

Antje van Merode

Spekstenen houtkachel

Erg blij met mijn spekstenen houtkachel van Woodstoves.eu. Hij brandt als een tierelier en verwarmt mijn woning aangenaam. Ik ben erg te spreken over de service en de prima prijs. Alles verliep vlot en soepel. Na de aankoop kwam Ferry de kachel een paar dagen later installeren. Erg blij dat het zo snel kon. Ferry klom het dak op om de flexibele pijp door schoorsteen naar kachel te manoevreren, installeerde kachel, zorgde nog voor een brandwerende plaat op schoorsteenmantel. Alles wel doordacht en professioneel. Dank je wel Ferry en Sharon.

Ellis Van Wees

Tuinhuis kachel

Wij zochten een kleine houtkachel voor ons tuinhuis. Fer had deze snel gevonden voor een mooie prijs. Leuk contact en alles zeer gemoedelijk.

Rense Middelbos

houtkachels

14-3-2022 Woodstoves.eu is een fijn, solide en klantvriendelijk bedrijf met een uitstekende service. Mijn mooie antieke fornuiskachel is accuraat geïnstalleerd door ze. Niet alleen goed en veilig uitgevoerd maar ook erg mooi en goed afgewerkt, zodat de leuke oude fornuiskachel veel beter tot z’n recht komt. En daarnaast heb ik een tweede houtkachel bij Woodstoves.eu gekocht en ook die heeft Ferry vlot en goed geïnstalleerd in mijn kantoor. Alles is echt prachtig geworden en de kachels branden nu allebei geweldig goed. Met een goede aansluiting en een goede trek in de kachel is het stoken nu echt een feestje. De heerlijke en gezellige warmte van de kachels in huis maakt dat het het huis ahw een hart heeft en dat het extra fijn is om thuis te komen en de kachels aan te steken. Dat is nu in een ommezien gebeurd omdat alles heel goed en naar behoren werkt. Voorheen kreeg ik de fornuiskachel niet goed aan, maar dat bleek toch echt aan de vroegere installatie ervan te liggen (door een ander bedrijf), want nu Ferry alles mbt de kachelpijpen en trek-kap opnieuw heeft geïnstalleerd, brandt ook de fornuiskachel als een tierelier. Heel erg blij mee. Ik kan Woodstoves.eu houtkachels en installatie van harte aanbevelen, Marjolein

Marjolein Schaaf

Houtkachel

Prima service en prijs. Reageert zeer snel bij vragen. Alles netjes afgehandeld. Too

Tonnis Smit

Fijne houtkachel

Erg fijne kachel gekocht, word lekker warm en prima service ! Ziet er tevens erg netjes uit Aanrader !

Kim en Peter Japenga

HoutKachel

We hebben een houtkachel via Woodstoves.eu gekocht .Ferry en zijn vrouw reageerder snel en Ferry kwam zelfs op een zondag langs om te kijken wat voor mogelijkheden we hadden vandaag heeft Ferry de kachel gemonteerd zijn vrouw was ook gezellig mee.Super aardige mensen .We zijn heel blij met de kachel super service.Gr Gerben en Diana Veendam

Gerben en Diana Hofstede