Klanten vertellen

  • Home
  • Klanten vertellen
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Top!

Via Marktplaats op de site van Woodstoves.eu beland en een mooie kachel uitgekozen. Binnen een paar minuten reactie van Ferry en binnen een dag de kachel geleverd gekregen aan de andere kant van het land. Enorm snelle service en levering dus, maar ook heel vriendelijk en behulpzaam. Top!

Debora van der Velden

Kachel gekocht

Super service snelle reactie Ben super blij met de kachel

Jarno Smit

Houtkachel

Fijne communicatie. Fijne service Uitstekende houtkachel Mooie prijs En een jaar garantie op het binnenwerk. Bedankt voor de uitleg en de fijne service. Groet fam. Petri

J Petri

Kachel

Van de week kachel gekocht bij Woodstoves.eu . Keurig afgeleverd . Helemaal tevreden .

Jacob De Zwaan

Houtkachel van SharFer

Via Facebook een kachel gekocht bij Woodstoves.eu, goede, prettige en betrouwbare samenwerking. We zijn erg blij met onze nieuwe kachel!

Geesje Bosch

Plaatsen kachel

We hadden een mooie kachel uitgezocht . Ferry kwam hem brengen. Hij maakte geen punt ervan om de oude en zware kachel buiten te zetten. Daar waren wij heel blij mee. Ook het neerzetten van de andere kachel kwam goed. Ferry bedankt gr. Frans en Joke

Frans Voornhout

Onderhoud

We hadden de bovenplaat van de vuurvaste stenen stuk. Geappt met Woodstoves.eu en zaterdags kwam Ferry bij ons de bovenplaat vervangen. Super service. Wij konden weer lekker de houtkachel aansteken en niet bang zijn dat de plaat in 2 stukken naar beneden zou vallen. Ook voor onderhoud zou ik Woodstoves.eu dus zeker aanraden.

Harm Kuiper

Super

Super geholpen bij Woodstoves.eu Top service hebben ze verleend We zijn super blij met de kachel Genoeg keuze en leuke prijzen Een echte aanrader

Familie Van der Berg

Top Kachel

Via Marktplaats bij Fer een Kachel aangeschaft. Snel gereageerd op al onze vragen, en verzenden was ook goed geregeld. Wij genieten al een hele winter van een top kachel. Dank je wel voor de top service en de top kachel.

Maarten van den Berg

Houtkachel

Heb een houtkachel gekocht bij Woodstoves.eu,ben er heel tevreden mee. Goeie service en denken goed mee

Arjan Van swieten

Super kachel en super service

Top

Anthony Perdok

Snel, bekwaam, betrouwbaar, prima kwaliteit

Wij zijn niet lang op zoek geweest naar onze nieuwe speksteenkachel, want die was binnen 7 minuten gevonden. Via de zoekbalk van marktplaats en gesorteerd op afstand, kwam Woodstoves.eu al snel in zicht. Een vraagje gesteld, waarop vrijwel meteen werd gereageerd. Even gebeld en tijdens dit telefoongesprek werden meerdere foto’s van kachels getoond. Tijdens dit gesprek bleek al snel de betrokkenheid en kachelkennis van Fer. Eigenlijk was mijn persoonlijke keuze op een exemplaar met een pizza-oventje gevallen, maar heb toch maar aan Fer gevraagd welke hij zou kiezen. De kachel van zijn keuze werd de volgende dag door hem en zijn vrouw bezorgd en in elkaar gezet. Daarna was het een kwestie van de pijp aansluiten, hout erin en aansteken. We zijn meer dan tevreden over deze kachel. Hij brandt prima, verwarmt onze grote woonkeuken geweldig goed. Tip van Flip: vertel aan Fer wat de te verwarmen oppervlakte/inhoud is en laat hem je kachel voor je uitkiezen. Hij is bekwaam, deskundig, vriendelijk en betrouwbaar. Ook de aftersales was prima in orde, na een week werd gevraagd of we tevreden over de kachel waren. Ja dus. Wij zijn enorm blij met onze speksteenkachel, een heuse Morso.

Marianne Compagner

Wat een mooie website.

Prachtige website en veel succes!

Marion Klappe

Houtkachel

Reageert snel op vragen. Blij met de nieuwe kachel die Ferry ook heeft geplaatst. Komt langs wanneer je dat vraagt. Enthousiast en behulpzaam. Erg tevreden.

Marion Klappe

Top service

Geweldig voorraad, genoeg keuzes. Ferry heeft de kachel zelfs tot aan huis geleverd. Top service! Ik raad iedereen aan om er een aan te schaffen bij Woodstoves.eu……

Yavuz Ulker

kachel

Behulpzaam en service gericht met goede kennis van zaken. niets is te veel is goed bezig gr chris..

chris schut