Klanten vertellen

  • Home
  • Klanten vertellen
Door op Verzenden te klikken gaat u akkoord met onze Privacyverklaring (AVG)

Kachel geplaatst

Vrijdag een kachel gekocht bij Woodstoves.eu en is inmiddels ook al geplaats en heeft gezellig gebrand ....zeer tevreden mee , bedankt voor de goede service Ferry....Top

Hans Visser

Rookkanaal

Ferry heeft hier dinsdag een rookkanaal gemaakt op onze eigen houtkachel. Als je zelf een kachel hebt is helemaal geen probleem. Na een berichtje over info was een afspraak snel gemaakt. Goed en duidelijk advies, werkt keurig netjes en komt op tijd. Al met al zeer tevreden en aan te raden.

Henk Wiersma

Buiten haard

Vandaag heeft ferry bij ons een prachtige open haard geplaatst voor onder onze overkapping Wij zijn dan ook zeer tevree over de service en zijn dan ook super blij met het eind resultaat laat de lange zomer avonden maar komen

Arjan en Tanja De Vries

Kachel z08 incl houtvak en nieuw rookkanaal

Enorm goed geholpen vanaf begin tot eind. Van niks weten van kachels etc.Nu naar veel uitleg een heel mooi kacheltje met houtvak. Zelfs de kachel pijp is naar onze wens gemaakt. Top service en enorm vriendelijk. Voor ons een aanrader aangezien geen vraag te gek is ook al stel je er veel ( in ons geval haha ) Shar en fer heel erg bedankt en we weten jullie te vinden mochten we in de toekomst iets willen veranderen!

Mike Vermeulen

Houtkachel speksteen

Een heerlijke mooie kachel gekocht bij Woodstoves.eu. Geweldige service en eerlijke handel. Ferry is een man van zijn woord. Komt beloftes na. Super tevreden gebruikers zijn wij.

Aike Haneman

Aanleg rookkanaal

Vandaag heeft Ferry een rookkanaal aangesloten. Hij denkt mee en staat open voor ideeën. Zeer vriendelijk(sprak ons aan met u) Netjes al het verpakking materiaal opgeruimd. Een dikke 9(geen 10 anders gaat hij naast zijn schoenen lopen)

Tineke De Vries

Zeer tevreden over de houtkachel

Zondag een mailtje gestuurd voor info dachten dat wij maandag wel wat zouden horen, niets is minder waar kreeg vrijwel gelijk een reactie van fer hebben verschillende gesprekken gehad via Whats App (op zondag). Zouden maandag daar gaan kijken maar het bleek bijna drie uur rijden heen en terug en dat vonden wij toch wat lang, hebben veel info gehad van fer nam ook echt de tijd voor ons en dat op zondag. Wij hebben zondagavond besloten om een houtkachel daar te kopen, wij hebben een hark speksteen kachel gekocht en die is op de dinsdag al geïnstalleerd. Werkelijk een perfecte service van fer niks was te veel wat wij vroegen en wordt gedaan . Dit zijn mensen die echt achter het bedrijf staan, zeker een aanrader voor als je een kachel zoekt. Zijn zeer tevreden over de kachel.

Olaf Govers

Heel tevreden

Heerlijk kacheltje laten plaatsen. Er werd goed meegedacht en kreeg goed advies. Snel en vakkundig geplaatst. Ben heel tevreden ??

Hester Boersma

Houtkachel scan 5 gekocht

Houtkachel aangeschaft bij Woodstoves.eu en we zijn dik tevreden. Echt een aanrader als u een nette kachel zoekt. Vriendelijk en goede prijs kwaliteit verhouding met verstand van zaken. Zeer blij met de kachel en de nazorg van Ferry.

Jeroen De Wolf

Aanschaf en installatie houtkachel inclusief renoveren schoorsteen

Houtkachel gekocht bij Ferry, snelle levering en installatie. Fijn in omgang. Fantastische kachel Z08, zeer tevreden!!

J A

Houtkachel aan geschaft voor in mantelzorgwoning.

Voor mijn vader een houtkachel aangeschaft voor in zijn mantelzorgwoning. Er is erg goed met ons mee gedacht, omdat het op korte termijn nodig was heeft meneer op zijn vrije zondag de houtkachel binnen een week geplaatst voor de kou aan. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

Harry Kremer

Aanschaf houtkachel

2 oktober een mooie gebruikte houtkachel gekocht, deze is goed en snel klaar gemaakt voor ontvangst. Vriendelijk en goede prijs kwaliteit verhouding met verstand van zaken.

Mike van M.

Houtkachel en plaatsen er van

Snel contact en leuk contact. Vriendelijke man die met alle liefde verandering aan de woning aanbracht om het zo veilig mogelijk temaken. Hij heeft alles geplaatst. Zowel de buizen kachel en warmte bestendige platen aan de muur en op de grond. Daarna kreeg ik nog duidelijk uitleg hoe ik het beste de kachel kan bedienen en hoe ik die moet bedienen. Super ervaring. Ook de prijs voor alles, stukken goed koper dan bij een grote bedrijf. Fer hartstikke bedankt voor je werk je bent een topper. Wij zijn er super blij mee

Peter Lemmen

Bezorging goed geregeld!

Mooie kachel voor een mooie prijs gekocht! Het contact verliep snel en vriendelijk. Ook het aansluitmateriaal is naar wens. Vanwege de afstand is alles bezorgd, de kachel was goed ingepakt. Boven verwachting, zeer tevreden!

Cornelis van Liere

BullerJan

Vriendelijk contact, snelle service en advies waarop je kan vertrouwen. Een aanrader voor wie zorgeloos en vertrouwd een houtkachel wil kopen en laten installeren.

Bart Klos

Geweldig!

Super tevreden met onze nieuwe kachel. Deze is helemaal bezorgd in Nijmegen, op zaterdagavond met 30 graden. Super lieve mensen: reageren snel en zijn zeer schappelijk. Dankjewel

Bryan Gidding